MORAL-POLITIK.COM: Gadis yang masih suci adalah gadis yang menjaga maruahnya dan tidak pernah disentuh oleh mana-mana lelaki. Sentuh bukanlah bermaksud berpegangan tangan dan sebagainya.

Namun apa yang di maksudkan ialah sentuhan intim lelaki sehingga seseorang perempuan itu hilang daranya.

So, disini terdapat beberapa tanda yang boleh andakenalpasti samada kekasih anda masih dara ataupun tidak. Untuk yang ingin dijadikan teman hidup, anda seharusnya peka terhadap perkara ini.

Berikut merupakan petua dan cara untuk mengenalpasti samada kekasih anda masih suci ataupun tidak.

Inilah tanda seorang perempuan sudah disentuh:

1. DAHI

Untuk wanita yang masihlah dara, kita bisa saksikan lewat dahinya. Gadis yang masihlah suci dahinya licin serta tak berkedut. Untuk wanita yang tidak ada dara, kita bisa saksikan perbezaanya. Dahinya berkedut serta memiliki garis-garis halus. Dahinya tak licin seperti wanita yang masihlah suci. Dahinya kadang-kadang terlihat berkedut meskipun tak bercakap. Untuk saksikan kelainan ini, anda bisa saksikan pada orang yang telah berkahwin serta orang yg tidak berkahwin. Cermati benar betul pada bahagian dahinya.

2. HIDUNG

Gadis yang masihlah suci atau badannya belum disentuh oleh lelaki, hujung hidungnya berwarna kemerah-merahan, bila disentuh hujung hidungnya terlihat merah. Gadis yg tidak suci hujung hidungnya merah namun merah pucat. Cermati anal wanita anda yang masihlah kecil. Saksikan hidungnya, masihlah merah serta tak pucat. ini adalah satu diantara sinyal untuk perempian yang tidak ada dara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 − = 33